GDF Hallgatói Önkormányzat
1119 Budapest, Mérnök u. 39.,
I. emelet 135. Iroda
Tel: +36-1/203-0304/1350 mellék
E-mail:
 gdfhok2008@gmail.com

 1119 Budapest, Mérnök u. 39.
 Tel: +36-1/203-0304
 E-mail:
 info@gdf.hu

Sítábor

Több sítáboros lehetőséget kaptunk, ez most az egyik, de a másik is fel lesz téve nektek, hogy tudjatok választani. Mindegyiknek megvan az előnye és hátránya is. Lejjebb olvashatjátok részletesebben hogy ez mit tartalmaz.
Megkerestek minket ezzel a legetősséggel, hogy több DJ több főiskoláról egy helyen messze Magyarországtól tudjon részt venni egy közös síelésen és bulin egyben! Mi kimatekoztuk nektek, kb 100-130.000 között van az ára. Ebben úgy számoltuk, hogy van benne minden napra ital, étel, szállás, alkohol, tehát minden ami kell.

Információk a táborról:

Egy hét megcsúszás! Érzed?

2014 FEBRUÁR 8-15.

 

Hely: Franciaország – Puy St. Vincent

Időpont: 2014.02.08-15. | 8 Nap! | 7 Éjszaka! | 6 Nap sí! |

Többet, jobb áron!!! Jelentkezés december 10-től!

Regisztráció és minden információ itt, a honlapon!

 

01  02  02

03  03  04

05  05  06

07  08  09

11  12 (1)  14

16  17  18

20  21  23

24  25  26

27  28  29

 

Helyszín – Puy Saint Vincent:

Puy Saint Vincent a dél-francia sírégió egyik kedvelt célállomása, mely Briancon-tól mintegy 30 km-re található. Igazi mesébe illő kis falu, ahol a csodás természeti szépségek mellett számos kis kápolna és fából, valamint kőből készült házikó várja az ide látogatókat.

Puy-nek sikerült megőriznie falusi báját, miközben egy modern – évente több százezer főt megmozgató – sícentrummá nőtte ki magát. A 700 éves hagyományokat őrző falu és a modern sícentrum kettőssége teszi érdekessé Puy Saint Vincent-et.

Először az 1400 méteren található faluval találkozik az ideérkező, innen vezet fel az utunk a síközpontba 1600 méterre. 1600 méteren található a központi felvonó, a boltok, bárok, éttermek és az információs központ is.

1600 méterről tovább haladva egy teljesen új világ tárul elénk. A szerpentin mentén pár éve felépített hangulatos apartmanházak várják az ide érkezőket.

A házak között pedig melegvizes kültéri medencékben pihenő vendégeket látni. A házak mind közvetlenül a pálya szélén találhatóak, vagyis már az ajtóban fel lehet csatolni a legtöbb helyen és már lehet is csúszni.

Pályán & pályán kívül:

Puy-ben összesen 75 km sípálya található 1400 m és 2700 m között. Az 1300 m-es szintkülönbségnek köszönhetően a kezdőtől a haladó szintig mindenki megtalálhatja a maga szintjének megfelelő pályát. A síbérlet árakat tartalmazza a szálláscsomag.

A terep legmagasabb pontjáról, a La Pendine-ről induló pályákat inkább a haladóknak ajánljuk. Innen 1300 m szintkülönbséget megtéve egészen az 1400 m-ig le lehet csúszni. A legnehezebb a Carmen nevű fekete pálya, amely igen meredeken indul és gyakran kijegesedik. A Pendine oldalában több lehetőség van pályán kívüli síelésre is, például a Col du Bal alatti területen. A snowboardosok számára van hópark, a sífutóknak pedig 40 km sífutópálya.

Hol csúszunk:

fekete pálya: 3 db

piros pálya: 9 db

kék pálya: 11 db

zöld pálya: 6 db

2 db speciális pálya gyerekeknek és kezdőknek kialakítva

Boarder Cross pálya (minden évben FIS fordulót rendeznek rajta)

Snowpark (2300 méteren: big air, corner, step up…)

40 km sífutópálya 1400 m és 2000 m között

számtalan pályán kívüli csúszási lehetőség (pl. a Col du Bal és a Rocher Noir lejtői, évek óta a magyar freeride bajnokság helyszíne, érdeklődni a helyszínen)

Felvonók:

7 ülős

6 tányéros

Szállás:

A sípályák mellett épült új, népszerű apartman hotelek.

Elhelyezés:

C/4 fő (22-28 m2) – 2 szoba: nappaliban kihúzható ágy + hálószoba franciaággyal/emeletes ággyal

D/5-6 fő (30-35 m2) – 3 szoba: nappaliban kihúzható ágy + hálószoba  franciaággyal + hálósarok emeletes ággyal

F/ 7-8 fő (40-45 m2) – 4 szoba: ua. mint D/5 + még egy hálósarok emeletes ággyal. Minden apartmanban jól felszerelt konyha (főző, hűtő, sütő, étkészlet) valamint fürdőszoba (kád/zuhany) és erkély tartozik!

Programok:

Programok síelés után:

Esti sízés kivilágított pályán (2 este)

Korcsolyapálya (térítés ellenében) 
- ingyenes síbusz

Szolgáltatások
:

Úszómedence (díjmentes, nyitott + fűtött vizű, nem minden apartmanhoz)

Szaunák (térítés ellenében, nem minden apartmanhoz)

Après Ski Party & Night Program
: 

Deep House – Club House – Tech House & More . . .

Ragaz Inc Team (Basel – Switzerland)

Norbert.to (CH)

Danielson (CH)

Capo (DE)

Tian & Spirit (BalatonBeats Hungary)

Andrew Jr. (Atlasz Club Hungary)

További fellépők szervezés alatt!

Utazás:

A buszok február 7-én pénteken indulnak késő délutáni órákban. Csoportos igény esetén ettől el tudunk térni! Vidéki busz indítás illetve vidéki felhozatal megoldható, mérsékelt árat egyeztetés után tudunk adni nektek!

Minőségi autóbuszpark:

Színvonalas fuvarozást végző buszos partnereink gondosan kiválasztott, előírt vizsgaokmányokkal rendelkező komfortos autóbuszait indítjuk. A standard méretű 49 + 2 fős autóbuszokhoz a férőhely kihasználtságtól függően utánfutót vagy sí-boxot biztosítunk. Igény eseten hosszított építésű 55 és 63 fős buszt is indítunk.

Útvonal – menetidők:

A bevált útvonal végig az új autópályákon: Bp – Nagykanizsa (M7) – Ljubljana – Velence – Torino – francia sí helyekre. Montgenevre – hágón át Normál útviszonyok mellett Bp-től az első lerakó francia sí helyekig kb. 16-19 óra menetidőre lehet számítani. További 1-2 óra rájöhet az esetleges második, harmadik lerakó sívárosig.

Fontos megjegyzések:

Autóbuszokat nem garantáltan, nem menetrendszerűen, hanem az igények szerint indítjuk! Ennél fogva járataink gyakran két helyre, esetenként 3 varosba is szállítanak síelőket. Adott járat pontos célállomásairól, ezek sorrendjéről legkésőbb indulás előtt 1 héttel tudunk végleges tájékoztatást adni. Az utastársak síhelyre szállításához szükséges kisebb elágazásokért szíves türelmeteket előre is köszönjük!

Ülések kiosztása:

A síelőket, együtt utazó társaságok előzetes igényeit figyelembe véve az indulás előtt 1 héttel végleges ülésrendet készítünk, amely indulás előtt az autóbuszra kifüggesztésre kerül.

Poggyász-csomagszállítás:

Az útiköltség személyenként 1 pár síléc/deszka, ill. síbakancs, valamint 1 nagy es egy kisebb útitáska szállítását tartalmazza. A saját és útitársak kényelmes utazása érdekében kérjük, legyenek tekintettel! Az ezt meghaladó csomagok elszállítását – amennyiben megfelelő módon nem férnek el, vagy a biztonságos közlekedés akadályozzák – a fuvarozónak illetve az iroda képviselőjének jogában áll megtagadni. Kérjük, szíveskedjetek a nagy kiszerelésű élelmiszerek szállításától tartózkodni! Egyéni autós utasok csomagjai buszon nem szállíthatok!

Budapesti indulási – érkezési napok:

Az ártáblázatban feltüntetett dátumok az apartman átvételének napjait jelölik, indulás az azt megelőző nap péntek délután a Műcsarnok mögötti Olof Palme sétányról. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a turnusváltások napján az autóbuszok érkezését követően esetenként várni kell az apartmanok kiosztásáig. Autóbusz várható érkezése (Bp., Városliget) általában vasárnap kora reggel.

Piszkos anyagiak:

Amit tartalmaz a Skibiza csomag: (56.900,-)

  • Szállás
  • Síbérlet
  • Élő dj szettek a csúszások alatt és után
  • Fűtött medencés bulik
  • Ingyenes síbusz
  • 5 party napközben és esténként (Nemzetközi és Magyar Dj-kel)
  • Napközben Après-Ski party elkerített VIP Lounge részleggel és live dj szettekkel
  • Ingyenes party karszalagok
  • Meglepetések és szuper csapat 🙂

Amit NEM tartalmaz:

  • étel és ital fogyasztás
  • buszos utazás (választható) : 21 900 Ft (oda-vissza)
  • kaució: 300 €/apartman/hét
  • üdülőhelyi díj: 1900Ft/fő/hét
  • ágynemű díj: 1800Ft/fő/hét
  • biztosítás (egyénileg választható)

SITABOR