GDF Hallgatói Önkormányzat
1119 Budapest, Mérnök u. 39.,
I. emelet 135. Iroda
Tel: +36-1/203-0304/1350 mellék
E-mail:
 gdfhok2008@gmail.com

 1119 Budapest, Mérnök u. 39.
 Tel: +36-1/203-0304
 E-mail:
 info@gdf.hu

Kapunyitási Pánik – konferencia és workshop

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel 2014 tavaszán megrendezik a II. Kapunyitási Pánik Konferenciát (ezúttal színes workshop kínálattal), amelynek idén is a Gólyavár Rendezvényház ad otthont.

Idén még több interaktív programmal bővül a rendezvény, mellyel kézzelfogható segítséget nyújtunk a pályakezdő, a “nagybetűs élet” kapujában álló Y generáció tagjainak!

A tapasztalat azt mutatja, hogy a pályakezdő fiataloknak valós megoldásokra van szükségük ahhoz, hogy kezelni tudják a speciális élethelyzetüket jellemző problémákat.

Kapunyitási Pánik programsorozatunk konferencia és fesztivál keretein belül igyekszik kész megoldásokat kínálni mindazoknak, akik már tapasztalták magunkon a jelenség tüneteit. Nemcsak felismertük, és boncolgatjuk a problémát, de igyekszünk olyan információkat átadni, olyan utat mutatni, melyen elindulhatnak azok, akiknek most még bizonytalansággal és félelemmel van kikövezve a saját útja.

2014. május 7-én várunk Titeket is a Gólyavár Rendezvényházban, ahol a szakmai előadásokon túl számos hasznos workshopppal, tanácsadásssal és tréninggel készülünk.

A részleteket itt találjátok.

Hiszünk abban, hogy programjaink, szakértőink segítségével a kezetekbe adhatjuk Ariadné fonalát, melynek segítségével Ti is könnyen ki tudtok jutni a fiatalkor labirintusából.