GDF Hallgatói Önkormányzat
1119 Budapest, Mérnök u. 39.,
I. emelet 135. Iroda
Tel: +36-1/203-0304/1350 mellék
E-mail:
 gdfhok2008@gmail.com

 1119 Budapest, Mérnök u. 39.
 Tel: +36-1/203-0304
 E-mail:
 info@gdf.hu

Gardaland

Vidámpark a föld felett, varázslatos vízi világ a föld alatt… Óriás hullámvasút, mesebeli űrutazás, kalóztámadás, kincskeresés a fáraók világában és vízi élőlények egészen közelről. Kell ennél több?

Szállás típusa: Nincs
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás módja: Busz
Időtartam: 1 nap
1.nap
Az esti órákban indulunk Budapestről. folyamatos utazással, rövid pihenőkkel másnap érkezünk az olaszországi Garda tóhoz.
2.nap
A reggeli órákban érkezünk a Gardalandba! Egy egész napod van arra, hogy felfedezd Olaszország legnagyobb vidámparkját. Az „Energy” és „Fantasy” részekre tagolt vidámparkban 70 különleges játékot próbálhatsz ki. Hegyi vasutak, hullámvasutak, vízi kalandok, csúszdák, szabadesést szimuláló programok várnak. Talán a legizgalmasabb kalandot Olaszország első szárnyas hullámvasútja jelenti. Itt vad, pusztító és félelmet nem ismerő szárnyas lények mellett megérezheted, hogy milyen lehet igazából repülni! Légy bátor, megéri!
Ha eleged lett a bátorságpróbából, könnyedebb vizekre evezhetsz: vár a Sea Life Aquarium! A földalatti vízi világban felfedezheted bolygónk legszebb édesvízi és tengeri teremtményeit. Találkozhatsz itt oroszlánfókákkal, cápákkal, tengeri csikókkal, csodálatos medúzákkal és más egzotikus vízi állatokkal. Érintettél már cápatojást? Most azt is megteheted! De ha mindez még nem elég, Gardalandban van Európa legnagyobb 5D-s mozija! Hihetetlen élményt ígér!
A nagy kaland után este indulunk haza. Az éjszakát a buszon töltjük.
3.nap
A délelőtti órákban érkezünk vissza Budapestre.

Indulás: 2014-07-04 és 2014-08-01

Ár: 19.000 Ft/fő

Jelentkezem!!!