GDF Hallgatói Önkormányzat
1119 Budapest, Mérnök u. 39.,
I. emelet 135. Iroda
Tel: +36-1/203-0304/1350 mellék
E-mail:
 gdfhok2008@gmail.com

 1119 Budapest, Mérnök u. 39.
 Tel: +36-1/203-0304
 E-mail:
 info@gdf.hu

Aqualandia – Lido di Jesolo

Karib-tengeri sziget Velence közelében. Kristályosan áttetsző víz, fehér homok, pálmafák modern élményparkkal ötvözve… Csúsztál már a világ egyik legmagasabb vízi csúszdáján? Ha nem, akkor ne habozz, inkább csússz!

Szállás típusa: Nincs
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás módja: Busz
Időtartam: 1 nap
1.nap
Az esti órákban indulunk Budapestről. Folyamatos utazással, rövid pihenőkkel másnap reggelre érünk Lido di Jesolo-ba
2.nap
A reggeli órákban érkezünk Olaszország első számú vízi élményparkjába! Egy egész napod van arra, hogy megismerkedj a Velence közvetlen közelében felépített oázissal, mely hét élményzónát, 26 vízi és szárazföldi attrakciót kínál… Itt található a világ egyetlen olyan mesterséges hullámfürdője, amelynek alját mind a vízben, mind a partján valódi karibi homok borítja. Kristálytiszta víz, pálmalevelekkel borított napernyők, pálmafák fokozzák azt az érzést, hogy valóban egy trópusi tengerparton érezd magad.
Ha már eleget élvezted a Karib-tengert, jöhet az adrenalin-zóna!  A trópusi kertben többféle vízi csúszda vár rád, közöttük a világ egyik legmagasabbika! 42 méter magasból indulunk neki a 60 fokos lejtőnek, 3-4 személyes gumicsónakokkal. A gyorsulás hátborzongató, az érkezés magával ragadó. De kipróbálhatod a 60 méter magas Bungee Jumping tornyot, és átmerészkedhetsz a 20 méter magasságban kifeszített kötélhídon, a Tibeti hídon is.  De ha mindez nem elég, jöhetnek a szárazföldi próbák: standröplabda-pálya, egy élő asztalifoci-pálya, trópusi környezetben felépített minigolf, egy kiválóan felszerelt edzőterem és a Tiki Aréna különleges és lélegzetelállító műsorai várnak rád!
A trópusi kaland után este indulunk haza.
3.nap
A délelőtti órákban érkezünk Budapestre.

Indulás: 2014-07-25 és 2014-08-15

Ár: 14.900 Ft/fő

Jelentkezem!!!